Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

vand laptop COMPAQ Presario CQ61

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> E-bazar - vanzari hardware -> Laptopuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont Basicdanyellu
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Sat Oct 08, 2011 3:45 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Tue Nov 15, 2011 6:41 pm    Titlul subiectului: vand laptop COMPAQ Presario CQ61  Raspunde cu citat (quote)

vand laptop compaq presario cq61-arata ff bn...este intretinut...merge perfect...accept orice fel de test.. (procesor-dual core t4300 2.1....hadd 500gb...ram ddr2-4gb...placa video dedicata 512...etc) http://www.cel.ro/laptop-notebook/notebook-hp-compaq-presario-cq61_345sq-t4300-500gb-4gb-g103m-512-l/ .......pret 1400lei

Ultima modificare efectuata danyellu la Tue Feb 07, 2012 5:12 am, modificat de 2 ori in total
Contact: ::Login sau Inregistrare pentru a vedea YM Tel: Login sau Inregistrare pentru a vedea nr de tel.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-23    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basicfranco_ro2004
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Tue Jan 11, 2011 7:53 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Tue Nov 15, 2011 6:44 pm    Titlul subiectului: sal  Raspunde cu citat (quote)

pret?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj icon-reclamatii2.gif
Cont Basicxamwaz
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Tue Oct 19, 2010 3:06 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Sat Mar 03, 2012 9:12 pm    Titlul subiectului: Salut  Raspunde cu citat (quote)

Te intereseaza un Netbook Samsung NP N145 plus diferenta din partea mea? Hdd 250 gb, 1 gb ram ddr2, Proc intel Atom 1,7 ghz, autonomie baterie peste 5 ore.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger icon-reclamatii2.gif
Cont Basicpoffypooh
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Tue Mar 13, 2012 12:50 pm

Acorda calificativ
MesajTrimis: Fri Mar 30, 2012 11:54 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

schimbi cu samsung galaxy s2 nou ? dami pm

Sus
Cont Basicdanyellu
Normal contributor
Normal contributor

Acorda calificativ
MesajTrimis: Sat Mar 31, 2012 11:55 am    Titlul subiectului: sal  Raspunde cu citat (quote)

salut...da`mi un nr de telefon cv si sa vb...sunt interesat

Contact: ::Login sau Inregistrare pentru a vedea YM Tel: Login sau Inregistrare pentru a vedea nr de tel.
Sus
Cont Basiclaurentyu
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Thu Feb 03, 2011 3:40 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Thu Apr 05, 2012 3:06 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

salut iti pot oferi 11 mil pe laptop si ne intalnim cand vrei tu!!!astept mesaj pe yahoo sau suna-ma

Sus
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-23    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basicdanyellu
Normal contributor
Normal contributor

Acorda calificativ
MesajTrimis: Thu May 17, 2012 12:32 pm    Titlul subiectului: -valabil-

Anunt valabil

Ultimul UP efectuat de catre danyellu la Thu May 17, 2012 12:32 pm (in total 27 up-uri)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> E-bazar - vanzari hardware -> Laptopuri Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: