Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Top balti pescuit Iasi 2010

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Pescuit
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont Basicciobe
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Fri Jun 04, 2010 5:29 am

MesajTrimis: Fri Jun 04, 2010 5:43 am    Titlul subiectului: Top balti pescuit Iasi 2010  Raspunde cu citat (quote)

Salut pescari,
propun sa facem un top real al baltilor de pescuit din judetul Iasi:
aici sunt enumerate mai multe locatii de pescuit de la care putem incepe topul. Rolling Eyes http://topbalti.ro/locuri-de-pescuit/balti/is.aspx
idea mi-a venit intradevar de aici Shocked ...dar am vazut ca nu au inca un top.
Astept sugestii doar pe acest forum al iesenilor. Fir Intins.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-23    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: Thu Jun 07, 2007 4:41 pm

MesajTrimis: Fri Jun 04, 2010 9:34 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

sunt niste balti deschise in sat bogonos comuna letcani, le-am testat anu trecut dar mai mult de 3 crapi la 1.5 kg bucata nimic deosebit, doar carasi cat palma garla, ar mai fi una chiar la strada care nu am testat-o deloc, ar fi cea care se afla chiar la 1km cum iesi din bogonos , pe partea stanga langa strada ,cine a mai avut placerea sa le testeze sa ma completeze, chiar as vrea sa stiu daca se afla mai mult peste pe aceste balti
Orcum pretu de pescuit pe zi e cam piperat 50lei noi, cine vrea date exacte de amplansamentu baltilor sa strige tare , fiindca e mai greu de ajuns la ele

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj icon-reclamatii2.gif
Cont Basicciobe
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Fri Jun 04, 2010 5:29 am

MesajTrimis: Tue Jun 08, 2010 7:39 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Haideti pescari ca trece sezonul curaj Rolling Eyes , eu am rabdare da chiar asa ca de nu, strang sculele si plec Crying or Very sad

Sus
Cont Basicxtazzy18
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Wed Apr 06, 2011 11:14 pm

MesajTrimis: Wed Apr 06, 2011 11:40 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

prin bosia sunt ceva balti dar ......doar de placere Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-23    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basicserraphym
Top contributor
Top contributor

Data inscrierii: Sun Jun 22, 2008 1:30 pm

MesajTrimis: Sat May 21, 2011 6:09 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

bun threadu asta...cine cunoaste sa ne zica si noua unde am putea prinde un pestisor doi... ceva la 2-3kg

<<Men>>

"Nu banii schimba omul...
Dorinta de a-i avea si teama de a nu'i pierde!" Tel:telefon07XX[Login/Inregistrare pt nr de tel]
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Pescuit Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: