Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Si va itrebati de ce se pun "cocase" pe copou?
Uite de ce!

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Iasi Online
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont Basicaditza94
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Fri Jul 30, 2010 6:42 pm

MesajTrimis: Wed Oct 12, 2011 2:08 pm    Titlul subiectului: Si va itrebati de ce se pun "cocase" pe copou?  Raspunde cu citat (quote)

http://www.bzi.ro/un-sofer-inconstient-a-facut-cascadorii-in-rondul-de-la-agronomie-foto-video-245671

Este vorba despre u posesor de BMW Z3 care il dau caii putere afara de sub capota si ca sa arate el cine este apasa acceleratie si tine virat volaul.
Macar de ar face drifturi dar nici de alea nu face petru ca el un stie a cotrola masina.Este un pericol public

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-23    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basicwo.business
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Sat Jul 02, 2011 11:26 pm

MesajTrimis: Wed Oct 12, 2011 3:43 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Poate un cetatean cumsecade ii perforeaza cauciucurile prin trecere.. doar asa, sa se cuminteasca.

Cont Basicalexutz23
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Mon May 30, 2011 6:25 pm

MesajTrimis: Thu Oct 13, 2011 12:05 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Descreieratul respectiv facea asa ceva aproape in fiecare seara in timpul verii, cand nu mai avea benzina (probabil) il vedeam cu bicicleta. Taran obosit...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Basicalexutz23
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Mon May 30, 2011 6:25 pm

MesajTrimis: Thu Oct 13, 2011 12:15 am    Titlul subiectului: Re: Si va itrebati de ce se pun "cocase" pe copou?  Raspunde cu citat (quote)

aditza94 a scris:
http://www.bzi.ro/un-sofer-inconstient-a-facut-cascadorii-in-rondul-de-la-agronomie-foto-video-245671

Este vorba despre u posesor de BMW Z3 care il dau caii putere afara de sub capota si ca sa arate el cine este apasa acceleratie si tine virat volaul.
Macar de ar face drifturi dar nici de alea nu face petru ca el un stie a cotrola masina.Este un pericol public

Si chiar daca ar sti sa faca asta, nu mi se pare normal sa faca asta intr-un loc public. Si m-am saturat si de chestia asta: "Ce ba, daca nu se fac competitii organizate?!"
Stii ce, si cand se faceau se duceau 2-3 amatori...restul gura-casca si practicau in public dupa, pe o strada in plina zi circulata.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-23    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basiczack1988
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Thu Oct 28, 2010 4:12 pm

MesajTrimis: Sat Oct 15, 2011 9:06 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

daa oamenii nu ar face ceva inafara legii am ajunge ca niste roboti .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger icon-reclamatii2.gif
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Iasi Online Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: