Trimis: Tue Jan 31, 2012 4:45 pm Titlul subiectului: Schimb Laptop defect cu imprimanta laser functionala
Imprimanta laser trebuie sa printeze "curat", fara dungi sau goluri. Accept defecte doar de ordin estetic (poate cu carcasa sparta, indoita, sau chiar fara carcasa, fara cabluri, etc... atat timp cat printeaza ireprosabil).
Informatii despre laptop voi posta imedeiat ce le voi avea.
Mici ajustari de pret de primit/dat diferente sunt acceptabile. Nu vreau o imprimanta mare si scumpa, ci una mica, ieftina si functionala. Daca ai una mare si scumpa si te multumeste acest schimb, nu am nimic impotriva dimensiunilor:P
Trimis: Mon Feb 06, 2012 6:33 pm Titlul subiectului: Laptopul e acer.
sashaaa a scris:
cum se numeste laptopu si zi si configuratia
Se numeste acer, are 2g ram ddr2, procesor intel, din cate mi-aduc aminte celeron la 1,8-2G, hdd-ul defect fizic, cu bad-uri (a fost inlocuit, nu este cel original), alimentatorul (de asemenea nu-i cel original) are indadituri la fire, dar n-a fost desfacut si functioneaza la parametri normali. Problema la acest laptop in sine este placa de baza care nu se aprinde, ce poate fi remediata cel mai probabil cu un reballing, dar eu nu detin echipamentul necesar, iar ca sa-l duc la service costa cam 200 ron minim. In rest tot este functional, inclusiv placa de retea wireless interna. N-a fost demontat decat hdd-ul din laptop, in rest e intact.
Mai am un procesor celeron tot dupa un acer, 512 ddr2, 1Gddr3, o placa de retea wireless toate de pe un alt laptop defect dezmembrat.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum