Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

RCS & RDS Iasi

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Firme & Institutii Iasi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont Silverneo
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Tue Jul 03, 2007 3:34 pm

MesajTrimis: Thu Oct 20, 2011 4:00 pm    Titlul subiectului: RCS & RDS Iasi  Raspunde cu citat (quote)

Daca vreti sa va faceti abonament la acest "minutat" provider, sa va asteptati la urmatoarele:

-cu toate ca vi se promite instalare in 2-3 zile, de fapt dureaza cel putin 2 saptamani
-cu toate ca aveti incluse stick USB internet + decodor HD, trebuie sa faceti cerere pt ele, nu sunt livrate in momentul instalarii. Mai mult, RDS are o lista uriasa de asteptare, probabil va dura luni ...Nici macar nu mi s-a spus cu aproximatie cand le voi primi
-Din cele 9 canale HD, de fapt am doar vreo 4...

Felicitari RDS, sunteti grozavi!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-23    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basicwo.business
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Sat Jul 02, 2011 11:26 pm

MesajTrimis: Thu Oct 20, 2011 4:01 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Tot ceea ce ai spus tu, nu e vreo noutate, dar din pacate cel putin la internet detin monopolul si nu avem alte optiuni.

Cont Goldgion
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: Thu Jun 07, 2007 4:39 pm

MesajTrimis: Fri Oct 21, 2011 11:56 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Aici patanie.. : http://raluxa.com/rcs-rds-tragicomedie-in-4-acte/

Cont Basicandrey_iasi
Normal contributor
Normal contributor
user_banat
ban permanent
Data inscrierii: Sat Mar 12, 2011 12:07 am

MesajTrimis: Sat Oct 22, 2011 12:11 am    Titlul subiectului: da  Raspunde cu citat (quote)

mare dreptate ai frate...

Cont Silverneo
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Tue Jul 03, 2007 3:34 pm

MesajTrimis: Sat Oct 22, 2011 1:28 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

gion a scris:
Aici patanie.. : http://raluxa.com/rcs-rds-tragicomedie-in-4-acte/

Am citit ici colo, si pot sa confirm cel putin partea cu refolositul cablurilor(de la Romtelecom) + intratul incaltat in casa Smile

Sus
Cont BasicAi5TorM
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Fri Mar 18, 2011 11:13 pm

MesajTrimis: Mon Jan 02, 2012 9:29 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

In legatura cu "minunatul" provider RCS & RDS.

Am incheiat contractul pe 2/3 octombrie, am avut internet si TV dupa o saptamana, decodorul HD l-am primit dupa 6 saptamani, dar stick-ul USB pentru internet nici acum nu a ajuns la mine. Nu vreau sa ma gandesc cand ajunge, pentru ca era o lista groaznic de lunga. Bineinteles la incheierea contractul nici pomeneala de o lista de asteptare, totul era numai lapte si miere. Mad

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj icon-reclamatii2.gif
Cont Basicmariusliviu
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Thu Sep 08, 2011 3:20 am

MesajTrimis: Fri Jan 20, 2012 2:40 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

ma mir ca ai primit decodorul dupa abia 6 sapt, altii nu au primit nici dupa juma de an...

Sus
Cont Basicandudu
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Fri Jan 21, 2011 11:17 am

MesajTrimis: Fri Mar 02, 2012 1:12 am    Titlul subiectului: ...  Raspunde cu citat (quote)

mdea lasa de dorit...si la mine a venit un tip sa puna netul nu avea nici o treaba mi-a pus o mufa ca l-am rugat sa imi dea clestele un pic sa ii arat cu e cu mufarea utp,nu mai zic ce inaditura mi-a bagat omul la usa plus k cred k isi bause si 50 -ul de dimineata...in fine...netul nu am ce zice mere brici dar na...unde se angajeaza pe nepotisme si alte chestii ....

Sus
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-23    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont BasicALIEN
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Tue Oct 13, 2009 8:33 pm

MesajTrimis: Mon Mar 05, 2012 7:09 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Sce vroiati?sa-si ia oamenii de service papuci de schimb?
nu se poate asa ceva.in virtutea meseriei oamenii trebuie sa stea incaltati.
cat despre refolosirea cablurilor nu stiu cata importanta are,atata timp cat trece semnal prin el.

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Firme & Institutii Iasi Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: