Data inscrierii: Fri Oct 07, 2011 2:45 pm Mesaje: 2
Trimis: Fri Oct 07, 2011 3:00 pm Titlul subiectului: Probleme conexiune RDS
Am doua sisteme desktop, dintre care folosesc in mod regulat doar pe cel mai performant (cu Win 7), acesta find conectat la internet prin RDS. Ieri am instalat pe calculatorul vechi doua sisteme de operare (XP si Ubuntu 11.04), si am folosit acelasi cablu sa fixez conexiunea si pe XP, si pe Ubuntu. Mi-a iesit, dar cand am vrut sa revin pe sistemul nou (unde nu am facut absolut nicio modificare, pur si simplu am scos si bagat la loc cablul), nu ma mai puteam conecta. Am sters conexiunea( care imi dadea error 691, parca), iar cand am incercat sa o pun la loc, imi spunea ca username-ul si parola nu sunt valide. Imi puteti da cateva indicatii sa refac conexiunea pe Win 7?
Data inscrierii: Thu Jun 02, 2011 8:59 pm Mesaje: 52 Locatie: Iasi
Trimis: Sat Feb 04, 2012 5:15 am Titlul subiectului: salut
Trebuie sa fi atent sa dai disconect de fiecare data .. sa nu scoti cablu fara sa faci asta ... Userul si parola ta raman blogate da esti conectat si scoti cablu ... se intampla mai rar dar se intampla .. suna la RDS si poti rezolva problema cu siguranta
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum