| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
bboobbyy
Normal contributor

Data inscrierii: Wed Sep 08, 2010 5:49 pm Mesaje: 65 Locatie: iasi
|
|
| Sus |
|
 |
advertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am Mesaje:34 Locatie:Iasi
|
Trimis: 2012-05-23 Titlul subiectului: ... |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
r4c4u
Normal contributor

Data inscrierii: Sat Oct 17, 2009 7:03 pm Mesaje: 61
|
Trimis: Tue Oct 05, 2010 3:30 am Titlul subiectului: |
|
|
salut la ce ai tu acolo numai aiurea vrei sa cumperi in primu rand iatzi amplificare potenta cat de cat si nu chinezarii aiure
2 la mana iatzi ceva boxe de 15 sau de 12 dar potente ma refer sa poate sa duca
dami add pe racau_spintecatoru e idul meu de mes e ca as putea sa te ajut intrun fel sau altul sunt si eu din iasi si ma ocup cu sonorizari
|
|
| Sus |
|
 |
bboobbyy
Normal contributor

|
Trimis: Tue Oct 05, 2010 6:13 am Titlul subiectului: salut |
|
|
si pentru tamp e800 ce recomandati?
|
|
| Sus |
|
 |
r4c4u
Normal contributor

|
Trimis: Wed Oct 06, 2010 2:38 am Titlul subiectului: |
|
|
pentru acest amplificator ati recomand fara a mai folosi subwooferi sa mergi pe 2 boxe de 15" cu carcasa din material lemnos , nu din plastic si sa aibe difuzorul sensivitatea cat mai mare , de la 98 de decibeli in sus ti-am lasat mai sus idul meu dami add si vorbim eu sunt tot din iasi
ce buget ai pentru boxe??
|
|
| Sus |
|
 |
oxigen
La inceputuri..

Data inscrierii: Tue Mar 23, 2010 1:06 am Mesaje: 35
|
Trimis: Sun Oct 10, 2010 6:13 am Titlul subiectului: |
|
|
2 incinte cu bass de 15"(cu un RMS mai mare decat puterea statiei) si driver (intre 30-50W RMS)(cu filtru facut dintr-un condensator), incintele facute din plc sau tego(mai bun), cu bassreflex, si cu un volum al cutiei cat mai mare ajung pentru ce iti trebuie tie
apropo firma bluetech e o porcarie...
|
|
| Sus |
|
 |
r4c4u
Normal contributor

|
Trimis: Sun Oct 10, 2010 6:19 am Titlul subiectului: |
|
|
mai oxigen sincer nu indruma omu spre rau un filtru nu e facut din 1 condesator
un filtru se calculeaza dupa octave dupa ipendantza fregventza de taiere a driverului si a wooferului
si la faza cu statzia + boxele nu e adevarat ce zici statzia tot deauna tre sa fie mai mare ca boxele
daca statzia e mai mica fatza de boxe vei baga distorsiuni in boxe si ai sa incepi sa parlesti driveru pentru ca e cel mai sensibil intro boxa
am 5 ani de sonorizari si de proiectat boxe deci total eronat zici tu acolo
cu respect Racautanu Gabriel
|
|
| Sus |
|
 |
oxigen
La inceputuri..

Data inscrierii: Tue Mar 23, 2010 1:06 am Mesaje: 35
|
Trimis: Sun Oct 10, 2010 6:42 am Titlul subiectului: |
|
|
la filtru la driver daca nu are C minim pe el il arzi oricum....
C taie frecventele joase si nu ai cum sa strici driveru
daca omu vrea filtru cu frecventele taiate exact dupa specificatiile difuzorului poate sa puna ca nu va avea nimic
iar la faza cu statia creca ai incurcat cuvintele "statie" cu "boxe" si sati spun si de ce(pt volum 100% la statie )
1. daca puterea este mai mare ai 99% sa arzi difuzorul sau daca nu sati sara emailul de pe bobina si sa il strici.
2. daca puterea este mai mare deca difuzorul distorsiunile le vei avea sigur din difuzor(asta pana se arde)
3. daca difuzorul este mai mare decat statia distorsiunile nu le poti avea decat din semnalul primit de la cd-player,calculator,laptop sau din preamplificatorul statie la care tu stai cu volumul la maxim
gandeste logic un difuzor de 300W\4ohm cum iai dai tu 400w\4ohm fara sa il arzi???
referitor la impedanta, amplificatorul are o problema daca boxele sunt mai mici ca impedanta
|
|
| Sus |
|
 |
r4c4u
Normal contributor

|
Trimis: Thu Oct 14, 2010 5:44 am Titlul subiectului: |
|
|
oxigen eu dau in boxe de 400 w rms dau in ele cu 1000 w rms , esti din iasi vino si vezi eu umblu cu stzii profesionale ce merg in 2 omi
numi zi tu mie cum se merge statzia fatza de boxe
1 la mana documenteazate 2 la mana fatzi cont pe p.audio sau pe forumu electronistilor sau pe telecomenzi.ro si invatza fratle meu
un difuzor rezista puterea lui dubla atata timp cat nai distorsiuni mai baiatule distorsiunile nu tile da cd playeru cum zici tu, ci le reda amplificatoru . un amplificator profesional potzi sa dai cu mama cd playerului nu ai semnal destul sai atingi limitele atzi trebuie un mixer
te rog stai in banca ta inca o data ca sa nu ma pun sa atzi arat pe toate forumurile discutzii despre asa ceva cauta pe cel mai mare forum din lume de audio si vezi spekerland.ro si vezi acolo ia si documenteazate
|
|
| Sus |
|
 |
bboobbyy
Normal contributor

|
Trimis: Thu Dec 16, 2010 4:15 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
si pina la urma 2 boxe din lemn, pal , tego cu dif de 15 toli pentru t 800 care le recomandati?? puneti niste lincuri
|
|
| Sus |
|
 |
corina02
De abia sosit..

Data inscrierii: Wed Jan 18, 2012 7:38 pm Mesaje: 14
|
Trimis: Tue Jan 31, 2012 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca tot vorbim de boxe, am si eu o intrebare. Mi s-a stricat o boxa de curand si am incercat sa o repar eu, am desfacut-o si asa a ramas pentru ca nu am reusit sa rezolv problema, momentan e prinsa cu banda de legat. Stiti unde as putea sa o repar, un centru de reparatii ceva?
|
|
| Sus |
|
 |
advertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am Mesaje:34 Locatie:Iasi
|
Trimis: 2012-05-23 Titlul subiectului: ... |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
rux4ndr4df
De abia sosit..

Data inscrierii: Sat Apr 07, 2012 3:32 pm Mesaje: 1
|
Trimis: Sat Apr 07, 2012 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie imi plac boxele acre au un bass mai puternic, deci eu in locul tau as alege a doua varianta
_________________ oferte bulgaria
|
|
| Sus |
|
 |
|