Data inscrierii: Thu Jun 07, 2007 4:22 pm Mesaje: 415 Locatie: Iasi
Trimis: Mon Oct 17, 2011 4:04 pm Titlul subiectului: Nota generala - citeste inainte de a posta
Daca ati observat clone pe forum.e-iasi.com, specificati linkurile din care sa reiasa faptul ca se foloseste acelasi YM sau telefon. NU vom bana utilizatori doar pe baza unor presupuneri!
In cazul in care se constata sesizarea, vom bana inclusiv YM/TEL.
Data inscrierii: Fri Jan 06, 2012 3:53 am Mesaje: 45
Trimis: Thu Mar 22, 2012 9:18 pm Titlul subiectului: Re: Nota generala - citeste inainte de a posta
admin a scris:
Daca ati observat clone pe forum.e-iasi.com, specificati linkurile din care sa reiasa faptul ca se foloseste acelasi YM sau telefon. NU vom bana utilizatori doar pe baza unor presupuneri!
In cazul in care se constata sesizarea, vom bana inclusiv YM/TEL.
Buna seara. Vreau sa semnalez un anunt postat de doua ori, dar care vine de la aceeasi persoana. Este vorba de :
componentehd hdd 1tb garantie emag inca 16 luni
imcristi Vand hard 1tb samsung
De altfel anunturile sunt unul dupa altul. Nu asta ma convins ca sunt postate de aceeasi persoana ci intalnirea in dupa amiaza asta cu ea, si supararea de a pierde timp cu un hdd plin de baduri pe care persoana respectiva avea insolenta sa mi-l vanda ca ,,aproape nou''. Am trimis acestuia un mesaj, dar a fost sters la scurt timp, lucru ce se poate verifica.
Nu stiu daca e nevoie, dar pt orice eventualitate pot alatura si nr de tel ale respectivului, de omul lucreaza ca la carte trebuie sa aiba mai multe nr de tel.
0785.291.603.
0753.614.232.
0749.398.155.
Data inscrierii: Thu Jun 07, 2007 4:22 pm Mesaje: 415 Locatie: Iasi
Trimis: Fri Mar 23, 2012 9:05 am Titlul subiectului:
Nu te contrazic, o fi cum zici tu, dar inainte sa banez pe cineva imi trebuie 2 url-uri din care sa reiasa ca e acelasi user.
Eu nu am gasit 2 url-uri in care cei doi useri au acelasi nr de tel, sau acelasi Ym, deci nu banez pe nimeni deocamdata.Nici macar la IP nu apare ca ar fi postat de pe acelasi IP
Eu daca ma duc pe un forum oarecare si afirm ca userul x si y sunt clone, il baneaza? ma repet, doar pe baza de dovezi clare banez
LE:Imi pare rau daca ai avut o experienta neplacuta cu alti utilizatori de pe forum, insa tocmai de aceea exista acel sistem de calificative in care ai votat deja. Mai mult nu pot face, am scris si in regulament.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum