Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

[Vandut]KIT AM2+ AM3
Placa,procesor,ram,placa video

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> E-bazar - vanzari hardware -> Kit-uri CPU+MB
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont Basicluciusvieru
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Sun Feb 27, 2011 3:58 pm

Acorda calificativ
MesajTrimis: Sun Feb 05, 2012 4:50 am    Titlul subiectului: KIT AM2+ AM3  Raspunde cu citat (quote)

1.Placa baza ASRock K10N78D ,pachet complet,la cutie,ca in magazin,arata si fct. ca noua socket AM2+,4XDDR2/1066/800/667/533max16Gb,nVidia 720D chipset
2.Procesor AMD Athlon II X2 250,la cutie cu cooler orig. nefolosit,2X3000Mhz, 2X1M Cache,SSE4.1,ideal ptr jocurile mai noi care nu merg fara instructiunea sse4,decat in lag sau deloc,rece 22Grade
3.Kit DDR2 2X1GB Geil cu radiatoare 800Mhz CL5,5,5,18, performante foarte bune
4.Placa video Palit nVidia 8400GS 256Mb DDR3(Turbocache 512Mb)/64Biti, DX10,Shader4,1 nVidia PhysX

PRETURI 1-130LEI,2-150LEI,3-80LEI,4-80LEI, mentionez ca sunt preturi egale sau mai mici cu ce se practica aici pe forum

Daca in momentul cumpararii,exista un produs identic aici pe forum la pret mai mic,scad si eu pretul,dupa ce verific vanzatorul,sa nu fie aranjament!!

SE DAU DOAR IMPREUNA,LA PRETUL AFISAT,CUIVA CARE VREA SA-SI FACA UN PC, ca sa nu mai umble sa le ia separat,garantie

telefon07XXXXXXXXXtelefon07XXXXXXXXX

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-22    Titlul subiectului: ...

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> E-bazar - vanzari hardware -> Kit-uri CPU+MB Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: