Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

[Expirat]Intel Core 2 Quad - Q8300

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> E-bazar - vanzari hardware -> Sisteme
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont Basiceridari
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Thu Dec 08, 2011 12:24 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Sun Jan 22, 2012 7:22 pm    Titlul subiectului: Intel Core 2 Quad - Q8300  Raspunde cu citat (quote)

Vand sistem Intel Core Quad - Q8300, cu urmatoarele componente:

Placa de baza Gigabyte GA-EP43-UD3L
Procesor Intel Core 2 Quad Q8300 Box
Placa Video Nvidia 9500 GT
HDD Seagate 250GB
3 Giga RAM DDR2 PC-6400
DVD Writer LG
Sursa Spire - 400 Watt
Tastatura si Mouse

Unitatea arata si functioneaza excelent, accept orice proba.Pretul acestei unitati este de 900 lei, pret fix. Relatii la 0741.069.169

Ultima modificare efectuata eridari la Fri Mar 30, 2012 12:58 pm, modificat de 4 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-22    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basicblakh
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Sun Feb 05, 2012 1:59 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Tue Mar 06, 2012 10:05 pm    Titlul subiectului: kit  Raspunde cu citat (quote)

sal nu vrei sa faci schimb numai cu chitul intel de fapt placa de baza si procesoru iti dau pe ele placa de baza gigabyte ma770-ud3 si procesor amd athlon 64 x2 dual core 6000+ plus o diferenta sau alte componente pc sau telefoane

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Basiceridari
De abia sosit..
De abia sosit..

Acorda calificativ
MesajTrimis: Wed Mar 07, 2012 1:12 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

salut, nu sunt interesat de vreun schimb deoarece am facut upgrade la sistem. Ceea ce ma intereseaza este doar vanzarea lui. Bafta

Ultima modificare efectuata de catre eridari la Thu Mar 08, 2012 10:55 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-22    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basiceridari
De abia sosit..
De abia sosit..

Acorda calificativ
MesajTrimis: Mon Apr 09, 2012 9:46 am    Titlul subiectului: -valabil-

Anunt valabil

Ultimul UP efectuat de catre eridari la Mon Apr 09, 2012 9:46 am (in total 66 up-uri)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> E-bazar - vanzari hardware -> Sisteme Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: