Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intalnire posesori BMW
Din Iaşi şi nu numai.
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Evenimente din Iasi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont BasicEmiliannec
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Fri Mar 26, 2010 8:26 am

MesajTrimis: Tue Jul 13, 2010 8:45 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Poze si filme de la ultimul eveniment la care am participat aici

Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-22    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont BasicEmiliannec
La inceputuri..
La inceputuri..

MesajTrimis: Fri Jul 23, 2010 7:21 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Urmatoarea intalnire - este programata pe 1 August, incepand cu ora 18:00 in parcarea ERA Shopping Center.
Planuim la final o deplasare catre zona de agrement Bucium.
La aceasta intalnire sunt invitati toti pasionatii BMW si colaboratorii nostri. Mai multe detalii despre aceasta intalnire si ce am mai facut intre timp puteti afla pe site

flyer Crystalbanners.com

pe curand!

Cont BasicEmiliannec
La inceputuri..
La inceputuri..

MesajTrimis: Wed Aug 04, 2010 4:53 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

si cum spuneam, cu intalnirea de duminica terminam primul sezon de manifestari care au incercat sa aduca in prim plan cati mai multi pasionati si cunoscatori ai marcii BMW. Desi stiam ca marea partea a lumii in aceasta perioada este "ocupata" cu concediile, am preferat sa mai facem o intalnire si zic eu ca nu a iesit rau deloc.. chiar daca prezenta a fost mai redusa.
Vremea si ea a avut unele capricii, insa in rest atat discutiile de la ERA cat si deplasarea pana la Bucium au avut savoarea lor. De remarcat si prezenta pentru prima data la intalnirile noastre a unui frumos exemplar BMW X5 ///M, care promit ca va mai lua parte la manifestari din toamna cand reintram "in paine".
Pana atunci, pun cateva poze de duminica pentru cei interesati. Mai multe pot poze si cateva clipuri le puteti gasi pe site.
Iar cei care vor sa tina legatura cu noi, ne gasesc la id-ul intalniribmwiasi.

Cont BasicEmiliannec
La inceputuri..
La inceputuri..

MesajTrimis: Tue Oct 05, 2010 5:15 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Revenim in noua stagiune de toamna cu o intalnire cu miza Smile Mai exact aparitia intr-o revista de profil, care va presupune sa reusim sa ne adunam intr-un numar cat mai mare pentru intalnirea de duminica.
Aceasta va fi deci in data de 10.10.10, la ora 15. Pasionatii si posesorii marcii BMW vor fi asteptati ca deobicei in parcarea ERA Shopping Park. Restul detaliilor de organizare si alte informatii le-am pus pe site pentru cei interesati.
Speram ca spiritul BMW sa isi demonstreze inca o data unitatea Smile

Flyerul:

Cont BasicEmiliannec
La inceputuri..
La inceputuri..

MesajTrimis: Mon Oct 11, 2010 10:39 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

revenim cu cateva impresii de dupa intalnirea de duminica. Vremea nu a fost cum ne-am fi asteptat cu totii sa fie: adica insorita. Cu toate acestea am reusit sa gasim resursele necesare sa strangem in mare parte posesori de e36, e46, e39 sau e90 si am imbinat pe parcurs fotografia cu putin din arta condusului atat la ERA, cat si pe drumul adiacent cu cel care duce spre Uricani. Intalnirea am incheiat-o in stilul caracteristic la rondul de la Agronomie Smile
Cateva poze, restul lor, filmele si alte informatii de la intalnire gasindu-se pe site

preview

Cont BasicEmiliannec
La inceputuri..
La inceputuri..

MesajTrimis: Tue Nov 09, 2010 8:58 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Weekendul care tocmai s-a incheiat a fost un bun prilej pentru comunitatea BMW din Iasi de a se intalni la evenimentul Urban Driving Skills organizat la ERA, de Furious Racing Team. Vremea a fost perfecta, iar atmosfera o data cu trecerea timpului a crescut in intensitate o data cu intrarea in concurs a participantilor la drift, dar pe alocuri si de micile demonstratii facute de noi prin parcare. Ne-am simtit bine si per total consideram ca evenimentul a fost unul reusit la care vom participa si anul viitor cu cea mai mare placere. Un scurt calup de poze.. restul, cat si filmele sunt intr-un post dedicat pe site Smile

Cont BasicEmiliannec
La inceputuri..
La inceputuri..

MesajTrimis: Fri Dec 03, 2010 5:50 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

va facem cunoscuta urmatoarea intalnire de sezon de iarna.. speram ca si vremea sa "coopereze" Very Happy

Intalnire Duminica, 5 decembrie, ora 15 - ERA Park Iasi
ce avem in program in mare: prezentare membri noi, masini din comunitate, poze, ceva actiune atat cu masina cat si in cadrul unui meci de fotbal Very Happy

Alte detalii pe site !

Cont BasicEmiliannec
La inceputuri..
La inceputuri..

MesajTrimis: Mon Dec 06, 2010 10:38 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

s-a consumat si intalnirea din acest weekend Very Happy
O intalnire distractiva pentru cei care au ajuns (aprox. 15 pasionati) intrucat am putut incerca cateva manevre de derapaj (semi)controlat Razz si nu numai. Spre seara s-a lasat frigul, dar nu au fost probleme intrucat conform celor stabilite initial.. miscarea s-a miscat in interiorul shop-ului Decathlon.
Multumim celor care au venit!
ceva detalii suplimentare si restul de poze sunt accesibile pe site.
si ceva poze, mai putine de data aceasta (pana imi iau alta camera, ca ultima mi-a fost furata)

Cont BasicEmiliannec
La inceputuri..
La inceputuri..

MesajTrimis: Tue Apr 05, 2011 9:02 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

De duminica aceasta [10.04.2011], ora 15, ne vom muta (temporar/definitiv) cu intalnirile in parcarea ERA Shopping Park. Speram sa putem organiza pana duminica o intalnire mai speciala. Asteptam toata lumea care este interesata si bine intentionata! Very Happy

detalii despre cum va fi si organizare Laughing

Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-22    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basici0nutzd
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Tue Dec 20, 2011 8:21 pm

MesajTrimis: Mon Feb 06, 2012 11:26 pm    Titlul subiectului: bmw  Raspunde cu citat (quote)

Cand se mai face o intalnire ?

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Evenimente din Iasi Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: