Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

[Vandut]Hp dv6000

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> E-bazar - vanzari hardware -> Laptopuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont BasicEduard91
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Tue Jun 07, 2011 5:24 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Sun Jan 22, 2012 4:20 pm    Titlul subiectului: Hp dv6000  Raspunde cu citat (quote)

Vand Laptop HP DV6000,arata ca nou,camera web 1,3 mpx cu microfon incorporata,2 gb ram ddr 3 ,hdd 160 gb, procesor AMD 1,83 ghz,placa video nvidia 256 mb dedicati,ecran widescreen 15,4 inch,mai ofer la el mouse,un hub de conectare pt inca 4 sloturi usb,si geanta.900 lei neg sau schimb cu un iphone 4 decodat cu gevey sim sau cu un 3gs de 16 sau 32 gb sau la schimb 950 lei

Imagini atasate:
Imagine Hp dv6000 Imagine Hp dv6000 Imagine Hp dv6000

Ultima modificare efectuata Eduard91 la Mon Jan 30, 2012 8:26 pm, modificat de 5 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-22    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont BasicEduard91
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Tue Jun 07, 2011 5:24 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Tue Feb 14, 2012 1:06 am    Titlul subiectului: -valabil-

Anunt valabil

Ultimul UP efectuat de catre Eduard91 la Tue Feb 14, 2012 1:06 am (in total 18 up-uri)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> E-bazar - vanzari hardware -> Laptopuri Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: