Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CUMPAR TELEFOANE DEFECTE
ofer cash

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> E-bazar - cumparari -> Cumparari telefoane
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont Basicalin_virga
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Tue Oct 04, 2011 6:06 pm

Acorda calificativ
MesajTrimis: Wed Feb 01, 2012 7:40 am    Titlul subiectului: CUMPAR TELEFOANE DEFECTE  Raspunde cu citat (quote)

Cumpar telefoane defecte, ofer cash, nu vreau pretul cat ar face telefonul bun - costul reparatiei

relatii la id alin_virga (va rog NU DATI ADD) sau telefon 0742.624.213

Contact: ::Login sau Inregistrare pentru a vedea YM Tel: Login sau Inregistrare pentru a vedea nr de tel.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-22    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basicalin_virga
Normal contributor
Normal contributor

Acorda calificativ
MesajTrimis: Mon Feb 27, 2012 11:17 pm    Titlul subiectului: UP  Raspunde cu citat (quote)

Cumpar telefoane DEFECTE, de preferat nokia, sau altele dar modele cat de cat mai noi.
OFER CASH!!!

Ma gasiti si pe mess la id alin_virga (VA ROG NU DATI ADD)... si la telefon oricand 0742.624.213

Contact: ::Login sau Inregistrare pentru a vedea YM Tel: Login sau Inregistrare pentru a vedea nr de tel.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj icon-reclamatii2.gif
Cont Basicicpbauhau
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Sun Jan 30, 2011 4:15 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Tue Feb 28, 2012 12:37 am    Titlul subiectului: re  Raspunde cu citat (quote)

Cat oferi pe un nokia 6300 in stare buna (urme de uzura normala...deloc accentuat.) singura si nesemnificativa problema la jostick apesi putin mai tare ..in sus...ca sa se duca in sus.

Astept raspuns.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Basicalin_virga
Normal contributor
Normal contributor

Acorda calificativ
MesajTrimis: Tue Feb 28, 2012 12:41 am    Titlul subiectului: Re: re  Raspunde cu citat (quote)

icpbauhau a scris:
Cat oferi pe un nokia 6300 in stare buna (urme de uzura normala...deloc accentuat.) singura si nesemnificativa problema la jostick apesi putin mai tare ..in sus...ca sa se duca in sus.

Astept raspuns.

vreau telefoane defecte, nu doar zgariate Wink)

Sus
Cont BasicDevil231
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Thu Dec 15, 2011 4:50 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Thu Mar 22, 2012 6:36 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

salut,

te intereseaza un nokia c5-03 cu touch-ul defect?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger icon-reclamatii2.gif
Cont Basicalin_virga
Normal contributor
Normal contributor

Acorda calificativ
MesajTrimis: Thu Mar 22, 2012 7:05 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

ma intereseaza, dar sa imi zici un pret

Sus
Cont BasicDevil231
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Thu Dec 15, 2011 4:50 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Thu Mar 22, 2012 9:52 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

180 lei

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger icon-reclamatii2.gif
Cont BasicMcAsyl
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Sun Oct 16, 2011 10:53 pm

Acorda calificativ
MesajTrimis: Fri Apr 13, 2012 9:11 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

salut, am un nokia 1800(50 lei) daca te intereseaza... are display-ul stricat

Sus
Cont Basicalin_virga
Normal contributor
Normal contributor

Acorda calificativ
MesajTrimis: Sat Apr 14, 2012 10:45 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

iti dai seama ca nu Smile.. avand in vedere ca unul bun de ala face 80 de lei.. .banii care ii mai dau pe display ajung la pretul de achizitie a unuia bun Smile.. mc de oferta oricum Smile

Sus
Cont BasicMcAsyl
La inceputuri..
La inceputuri..

Acorda calificativ
MesajTrimis: Sun Apr 15, 2012 9:07 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Salut, ce telefon ai putea sa-mi dai la schimb pentru un samsung e1360b si un nokia 1800 cu display-ul stricat ?

Sus
Cont Basicalexstefyhr
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Sun Apr 25, 2010 5:42 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Mon Apr 23, 2012 7:43 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

un samsung sgh u600 (banda dusa) ....25 lei

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger icon-reclamatii2.gif
Cont BasicMcAsyl
La inceputuri..
La inceputuri..

Acorda calificativ
MesajTrimis: Sun Apr 29, 2012 12:17 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Salut, te-ar interesa un samsung E1360B (cu incarcator), un Motorola WX160(cu incarcator si casti) si un nokia 1800 cu display-ul stricat (fara nici un accesoriu) ? le dau pe toate cu 120 lei, Nokia 1800(30 lei), Samsung E1360B(40 lei) si Motorola WX160(50 lei). Stima

Sus
Cont Basicalin_virga
Normal contributor
Normal contributor

Acorda calificativ
MesajTrimis: Thu May 10, 2012 11:03 am    Titlul subiectului: -valabil-

Anunt valabil

Ultimul UP efectuat de catre alin_virga la Thu May 10, 2012 11:03 am (in total 2 up-uri)
Sus
Cont Basicandussu
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Sat May 19, 2012 3:20 am

Acorda calificativ
MesajTrimis: Mon May 21, 2012 2:07 am    Titlul subiectului: telefoane  Raspunde cu citat (quote)

Nokia 2600c-2 pe albastru, impecabil.. nu se deschide.. 35lei
LG C3380 pe negru, arata best.. la fel nu se deschide.. 20lei
Sagem My 850V Crystal arata bine.. flex rupt si o parte de carcasa desprinsa 25lei
un MDA T-mobile (qwerty) (parts +acumulator) 15lei
banda (flex) original sgh u600 10lei

89lei toate

Exista trei tipuri de oameni: cei care stiu sa numere si cei care nu stiu.
Sus
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-22    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basicalin_virga
Normal contributor
Normal contributor

Acorda calificativ
MesajTrimis: Mon May 21, 2012 1:00 pm    Titlul subiectului: Re: telefoane  Raspunde cu citat (quote)

andussu a scris:
Nokia 2600c-2 pe albastru, impecabil.. nu se deschide.. 35lei
LG C3380 pe negru, arata best.. la fel nu se deschide.. 20lei
Sagem My 850V Crystal arata bine.. flex rupt si o parte de carcasa desprinsa 25lei
un MDA T-mobile (qwerty) (parts +acumulator) 15lei
banda (flex) original sgh u600 10lei

89lei toate

nu prea ma intereseaza mai nimic de acolo.. ceva telefoane mai noi ,.. mai de actualitate.. asa vechituri de astea am si eu o caruta.. merci

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> E-bazar - cumparari -> Cumparari telefoane Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: