Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

consultatie oftalmologica
Iasi

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Iasi Online
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont Basicanger
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Fri Apr 09, 2010 9:36 pm

MesajTrimis: Fri Apr 09, 2010 9:40 pm    Titlul subiectului: consultatie oftalmologica  Raspunde cu citat (quote)

Stie cineva unde pot merge in Iasisa-mi fac o consultatie oftalmologica cat mai corecta si acceptabila la pret?Cred ca am nevoie si de ochelari.Calculatorul e de vina, ce sa-i faci!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-20    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Silvermas
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Fri Jun 08, 2007 6:06 am

MesajTrimis: Fri Apr 09, 2010 9:45 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Daca te ustura(sau iti lacrimeaza) ochii cand stai la calculator..sigur iti trebe Smile

Eu am facut control la transparenta ( e vis-a-vis de hala centrala, in spate la blocu turn). Am vreo 3 ani de cand port ochelari si zic eu ca au fost prescrisi bine.
Mai este un cabinet pe langa cazinoul Select din piata unirii(statia de tramvai),pe strada aia ingusta langa Posta

Sus
Cont Basicsanduleanu
Normal contributor
Normal contributor
user_banat
ban permanent
Data inscrierii: Thu Apr 24, 2008 8:04 pm

MesajTrimis: Tue Apr 13, 2010 12:12 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Am inteles ca in Iasi se poate opera cu laser defectul de vedere de pana la +/-12 ca si dioprtii, in circa 5 min si nu iti mai trebuie ochelai toata viata. Sunt curios daca stie cineva de asa ceva si cam cat costa aceasta operatie.
Multumesc anticipat.

Sus
Cont Basicadmin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: Thu Jun 07, 2007 4:22 pm

MesajTrimis: Tue Apr 13, 2010 1:52 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Stiu pe cineva care nu mai poarta de vreo 2 ani ochelari. Si-a facut operatia asta cu laser, dar mai multe detalii legate de unde, cum, nu stiu Smile Unii zic ca e riscant, unii spun ca depinde de tine sa respecti niste reguli(sa nu clipesti de ex) . In plus ar trebui sa ai dioptria constanta cel putin 2 ani.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger icon-reclamatii2.gif
Cont Basicsorin75
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Mon Oct 24, 2011 8:01 pm

MesajTrimis: Wed Nov 02, 2011 7:07 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

si eu ar trebui sa merg la un consult oftamologic. voi merge la un doctor al carui frate lucreaza la urgente stomatologie Cluj. O familie de exceptie Smile

Sus
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-20    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont BasicOana22
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Thu Dec 08, 2011 6:12 pm

MesajTrimis: Thu Dec 15, 2011 7:18 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Am un unchi care a vrut sa-si deschida un cabinet, dar a decis pana la urma sa se apuce de afaceri cu birotica  si se pare ca-i merge destul de bine. Cu toate astea, nu a renuntat definitiv la ideea cu cabinetul. Smile

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Iasi Online Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: