| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anger
De abia sosit..

Data inscrierii: Fri Apr 09, 2010 9:36 pm Mesaje: 1
|
Trimis: Fri Apr 09, 2010 9:40 pm Titlul subiectului: consultatie oftalmologica |
|
|
Stie cineva unde pot merge in Iasisa-mi fac o consultatie oftalmologica cat mai corecta si acceptabila la pret?Cred ca am nevoie si de ochelari.Calculatorul e de vina, ce sa-i faci!
|
|
| Sus |
|
 |
advertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am Mesaje:34 Locatie:Iasi
|
Trimis: 2012-05-20 Titlul subiectului: ... |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
mas
Normal contributor

Data inscrierii: Fri Jun 08, 2007 6:06 am Mesaje: 57
|
Trimis: Fri Apr 09, 2010 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca te ustura(sau iti lacrimeaza) ochii cand stai la calculator..sigur iti trebe
Eu am facut control la transparenta ( e vis-a-vis de hala centrala, in spate la blocu turn). Am vreo 3 ani de cand port ochelari si zic eu ca au fost prescrisi bine.
Mai este un cabinet pe langa cazinoul Select din piata unirii(statia de tramvai),pe strada aia ingusta langa Posta
|
|
| Sus |
|
 |
sanduleanu
Normal contributor

ban permanent Data inscrierii: Thu Apr 24, 2008 8:04 pm Mesaje: 59 Locatie: Iasi
|
Trimis: Tue Apr 13, 2010 12:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles ca in Iasi se poate opera cu laser defectul de vedere de pana la +/-12 ca si dioprtii, in circa 5 min si nu iti mai trebuie ochelai toata viata. Sunt curios daca stie cineva de asa ceva si cam cat costa aceasta operatie.
Multumesc anticipat.
|
|
| Sus |
|
 |
admin
Site Admin

Data inscrierii: Thu Jun 07, 2007 4:22 pm Mesaje: 415 Locatie: Iasi
|
Trimis: Tue Apr 13, 2010 1:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Stiu pe cineva care nu mai poarta de vreo 2 ani ochelari. Si-a facut operatia asta cu laser, dar mai multe detalii legate de unde, cum, nu stiu Unii zic ca e riscant, unii spun ca depinde de tine sa respecti niste reguli(sa nu clipesti de ex) . In plus ar trebui sa ai dioptria constanta cel putin 2 ani.
_________________ Regulament | Butonul UP | Butonul Vandut
contact[@]e-iasi.com
|
|
| Sus |
|
 |
sorin75
De abia sosit..

Data inscrierii: Mon Oct 24, 2011 8:01 pm Mesaje: 4
|
Trimis: Wed Nov 02, 2011 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu ar trebui sa merg la un consult oftamologic. voi merge la un doctor al carui frate lucreaza la urgente stomatologie Cluj. O familie de exceptie
|
|
| Sus |
|
 |
advertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am Mesaje:34 Locatie:Iasi
|
Trimis: 2012-05-20 Titlul subiectului: ... |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Oana22
De abia sosit..

Data inscrierii: Thu Dec 08, 2011 6:12 pm Mesaje: 6
|
Trimis: Thu Dec 15, 2011 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am un unchi care a vrut sa-si deschida un cabinet, dar a decis pana la urma sa se apuce de afaceri cu birotica si se pare ca-i merge destul de bine. Cu toate astea, nu a renuntat definitiv la ideea cu cabinetul.
|
|
| Sus |
|
 |
|