Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Bancuri bancuri multe bancuri

Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Bancuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: Thu Jun 07, 2007 4:41 pm

MesajTrimis: Wed Jun 13, 2007 3:04 pm    Titlul subiectului: Bancuri bancuri multe bancuri  Raspunde cu citat (quote)

Tilica vroia sa se insoare si nu stia pe care fata sa o aleaga.
Asa ca isi intreaba prietenii:
-Ma cum e mai bine sa ma casatoresc cu o fata frumoasa, cu sanii mari, fund bombat si cu cracii lungi care sa ma insele sau sa ma casatoresc cu un urata pe care sa nu o placa niciunu din voi?
Prietenii se gandesc si ii raspund:
-Mai bula cum e mai bine sa ai un tort si sa-l imparti cu prietenii sau sa mananci un kk singur?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-20    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Thu Jun 14, 2007 1:17 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Pe vremea lui Ceausescu, burlacii trebuiau sa plateasca tribut pana la 25 de ani. Un tip era foarte sucarit deoarece era impotent si s-a hotarat sa ii trimita scrisoare lui Ceausescu: "Ma numesc Ion Caciula, om al muncii fara scula. De ce trebuie sa platesc tribut, daca eu nu pot sa fut??" Dupa cateva zile primeste raspuns la scrisoare: "Domnule Ion Caciula, om al muncii fara scula, cat ai DEGETE si LIMBA... LEGEA tarii nu se schimba!!!"

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj icon-reclamatii2.gif
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Thu Jun 14, 2007 1:19 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Un copil de pe strada o cheama pe maica-sa:
- Ma-a-ma-a-a-a!!!
Mai tare:
- Ma-a-ma-a-a-a!!!
Apoi si mai tare, scotand tot cartierul la geamuri:
- Ma-a-ma-a-a-a!!!
La o fereastra de la etajul 7 apare o doamna:
- Ce s-a intamplat?
- Cheama-l pe tata!

Sus
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Thu Jun 14, 2007 1:21 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Intr-o seara, toti fratii Alinutei radeau, doar Alinuta plangea.
- De ce plangi Alinuta? intreaba tatal.
- Fratii mei au aruncat-o pe mama de la balcon! spuse Alinuta printre suspine.
- Si tu de ce plangi?
- Nu am vazut faza!...

Sus
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Thu Jun 14, 2007 12:50 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Un betiv intra intr-un bar, se opreste in fata unui cuplu si ragaie. Tanarul, furios: - Cum indraznesti sa ragai inaintea prietenii mele? - Scuze nu stiam ca e randul ei! ) ) )) ))

Sus
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Thu Jun 14, 2007 10:57 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Intr-o zi doi prieteni pescuiaulanga un pod.La un moment dat pe deasupra podului trece un convoi funerar la care unul dintre pescari isi scoate palaria si o duce deasupra inimii, sta asa pana trece convoiul.

Celalalt pescar ii spune uimit:- Nu stiam ca esti asa sentimental.
- Macar atat sa fac si eu, am fost casatoriti 30 de ani.

Sus
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Fri Jun 15, 2007 12:25 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Cica la o adunare a femeilor, in scopul schimbarii comportamentului la barbati, femeile isi propun sa nu mai faca nimic in casa. dupa o luna se aduna iarasi sa vada cum au decurs treburile. o nemtoaica zice : in primele zile nu am vazut nici o schimbare , dar dupa 3-4 zile , barbatu-meu o inceput sa gateasca si sa faca curat in casa. a doua , o englezoaica zice : in prima saptamana .......... dupa o saptamana am inceput sa vad ca barbatu-meu are grija de copii ....etc. a treia o romanca zice: eu in prima saptamana nu am vazut nimic , dupa saptamana respectiva am inceput sa vad putin cu ochiul drept

Sus
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sat Jun 16, 2007 10:53 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Doua prietene stateau de vorba.
-Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex?
-Da.
-Si ce mutra avea?
-Statea in usa ca prostul !... Laughing

Sus
Cont Basicoana21
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Mon Jun 18, 2007 5:26 pm

MesajTrimis: Tue Jun 19, 2007 6:25 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Un tip se suie intr-un autobuz, se duce si perforeaza un bilet, dupa care mai perforeaza inca unul. Un calatotor il intreaba: - Scuzati-ma, de ce ati perforat 2 bilete? - Pai daca il pierd pe primul si vine controlorul sa il am pe al 2-lea. - Bine, si daca le pierdeti pe amindoua? - Pai am abonament, ma baiatule! Smile

Sus
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Tue Jun 19, 2007 11:15 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Un ţigan îşi conducea Mercedesul şi deodată face pană de cauciuc. Se dă jos din maşină să schimbe roata. Un alt ţigan apare şi îl întreabă:
- Ce faci aici, mîncaţi-aş?
- Păi scot roata.
Atunci al doilea ţigan sparge parbrizul şi spune satisfăcut:
- Gata, frate, eu iau casetofonul.

Sus
Cont Basicoana21
La inceputuri..
La inceputuri..

Data inscrierii: Mon Jun 18, 2007 5:26 pm

MesajTrimis: Wed Jun 20, 2007 4:11 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Care este cea mai tare valuta? intreaba invatatoatera.
- Euro, Dollar, Lira sterlina! striga elevii.
- Ciocanul libanez! zice Bula.
- Ce??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai auzit asa ceva? intreaba invatatoarea.
- Pai a zis sor-mea ca daca libanezul ii mai da doua ciocane isi ia apartament

Sus
Cont Basiccezar
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Sun Jun 10, 2007 2:09 pm

MesajTrimis: Wed Jun 20, 2007 7:32 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

oana21 a scris:
Care este cea mai tare valuta? intreaba invatatoatera.
- Euro, Dollar, Lira sterlina! striga elevii.
- Ciocanul libanez! zice Bula.
- Ce??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai auzit asa ceva? intreaba invatatoarea.
- Pai a zis sor-mea ca daca libanezul ii mai da doua ciocane isi ia apartament

la ce inflatie au ei Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sat Jun 23, 2007 9:55 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Un tip vine acasa si-si gaseste sotia dezbracata pe hol facand spagatul . -Ce faci aici draga, intreaba sotul ? -Uite dragul meu! Am facut yoga aici pe hol si nu mai pot sa ma ridic ca mi s-a lipit pasarica ca o ventuza de gresie. Incearca tipul sa o ridice, nu reuseste! Cheama si vecinul sa-l ajute ,nimic . -Nu ai un ciocan sa spargem gresia din jurul pasaricii,intreaba vecinul ? - Esti nebun ,zice sotul! O placa costa 150 de euro ! Mai bine ma duc sa chem salvarea ! Pleaca tipul si cand vine ,vede ca vecinul se juca cu tzatele nevestii. -Tu ce dreaq faci acolo ma ? -Pai m-am gandit sa o excit sa se umezeasca ,ca asa poate putem sa o impingem in bucatarie ca acolo ai gresie ieftina ! Laughing

Sus
Cont BasicSilviu_eastbay
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Wed Jun 13, 2007 3:38 pm

MesajTrimis: Sat Jun 23, 2007 3:09 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

pff cam lame bancul

Contact : Silviu - YM: silviu_eastbay - telefon07XX[Login/Inregistrare pt nr de tel]
Dan - YM : D4nn_D4nn - telefon07XX[Login/Inregistrare pt nr de tel]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger icon-reclamatii2.gif
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Tue Jun 26, 2007 4:32 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

- Tată, tată, nu-mi place la pescuit!
- Taci din gură şi nu te mai zbate...

Sus
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Tue Jun 26, 2007 4:34 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Un tip trecea printr-o pădure. La un moment dat, vede un ţigan legat cu frînghie de mijloc atîrnat de o cracă.
- Ce faci acolo, băi ţigane?
- Nu vezi, mîncaţi-aş? M-am spînzurat!
- Păi nu aşa, cioara dracului, de gît!
- Am încercat , da' mă sufoc!

Sus
Cont Basiccraciun
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Tue Jun 26, 2007 4:36 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

O maşină mică se opreşte la benzinărie. Coboară un tip de 1,30 înălţime, 40 de kg şi îi cere vînzătorului 1 litru de benzină. La care tipu' de la benzinărie
se apleacă şi îl întreabă:
- Da' roţilor să nu le trag cîte un vînt?

Sus
Cont Basicelvis1
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Tue Jun 19, 2007 4:44 pm

MesajTrimis: Wed Jun 27, 2007 1:17 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Facultatea de Medicina Veterinara. Curs despre monta la bovine.
Studentele stau in randurile din fata. Studentii, in
randurile din spate. Profesorul:
- Un taur sanatos, in mod normal, este capabil de pana la 18 monte.
O studenta intreba :
- D-le profesor, 18 monte pe zi, una dupa alta?
Profesorul :
- Da.
Studenta, aratand spre randurile baietilor:
- Spuneti-le asta si boilor din spate!
Dupa un moment de tacere, un student intreaba:
- D-le profesor, de 18 ori cu aceeasi femela?
Profesorul :
- Nu, cu 18 femele diferite.
Studentul, aratand spre randurile fetelor :
- Spuneti-le asta si vacilor din fata!

Un pitbull vede pe o poarta "CAINE RAU" si avand chef de scandal intra. Acolo vede un catelus si-l intreaba:
- Care-i aici caine rau?
- Eu sunt, ca nu pap tot! Laughing

Sus
Cont Basiccinci
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Tue Jun 12, 2007 8:24 pm

MesajTrimis: Thu Jun 28, 2007 12:04 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

tare bancul lui elvis Laughing

Sus
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-20    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont Basicelvis1
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Tue Jun 19, 2007 4:44 pm

MesajTrimis: Sat Jun 30, 2007 1:10 pm    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

Intr-o frizerie. Frizerul, taindu-l de doua ori pe client, incearca sa discute cu el: - Ati mai fost la noi inainte? - Nu, mana mi-am pierdut-o in razboi.
Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Bancuri Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 1 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: