Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Atelier de hartie reciclata

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Evenimente din Iasi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont BasicMai Bine
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Mon Apr 26, 2010 3:50 pm

MesajTrimis: Fri Dec 03, 2010 6:33 pm    Titlul subiectului: Atelier de hartie reciclata  Raspunde cu citat (quote)

Pe parcursul acestui an am lucrat şi realizat împreună ateliere, workshopuri, videoproiecţii, sesiuni informative cu gândul la o mică schimbare în mai bine.

E decembrie, e luna în care oamenii îşi amintesc de ceilalţi, de lucrurile simple, luna în care se fac analize şi evaluări, noi vrem să aducem o premieră la Iaşi în luna cadourilor - atelierul de hârtie reciclată.

Te aşteptăm sâmbătă, 11 decembrie, pe parcursul a patru ore, în intervalul orar 12.00 – 16.00 să modelăm împreună hârtia sub forme diferite – pungi, coşuri, bijuterii, globuri, fulgi de nea şi alte decoraţiuni de Crăciun!

Am ales să ne vedem la Cărtureşti, „acasă la hârtie”, într-un spaţiu deschis, în care fiecare participant poata învăţa pentru el sau poate învăţa pe ceilalţi ingeniozităţi cu utilitate practică create din pastă de hârtie.

Accesul la acest atelier este gratuit, iar pentru înscrieri te rugăm să ne trimiţi un email la adresa mihaela@maibine.eu cu titlu “înscriere atelier hârtie reciclată” în care să te semnezi şi să ne laşi datele de contact.

Prin această activitate dorim ca publicul ieşean să aibă posibilitatea de a experimenta principiile reutilizării şi reciclării, ca la final să conştientizeze importanţa fiecărui gest zilnic care poate contribui în mod semnificativ la dezvoltarea şi schimbarea comunităţii.

Cu sprijinul dvs. şi al comunităţii mereu în schimbare, proiectul IaŞi Reciclează a ajuns anul acesta la ediţia a patra, bucurându-se de rezultate pozitive, motiv pentru care vă mulţumim.

Dacă credeţi că există şi altfel sau măcar acceptaţi că se poate şi altfel, vă aşteptăm la o poveste inedită despre şi cu hârtie, sâmbătă, 11 decembrie!

http://www.iasirecicleaza.ro/
http://www.colectarebaterii.ro/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-20    Titlul subiectului: ...

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Evenimente din Iasi Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: