Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com Forum e-Iasi.com
Forumul municipiului Iasi- anunturi online, haine, auto. hardware, laptopuri, imobiliare.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   FAQRegulament   InregistrareInregistrare   ProfilProfil    Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am o intrebare :)

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Iasi Online
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cont Basicmihaita88
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Fri Feb 10, 2012 1:10 am

MesajTrimis: Fri Feb 10, 2012 1:17 am    Titlul subiectului: Am o intrebare :)  Raspunde cu citat (quote)

Tot am auzit de aceste droguri legale si m-au facut foarte curios. Asa ca am cautat pe google sa vd ce pot gasii si am dat de o companie pe numa Am-Hi-Co. Vreau doar sa stiu daca produsele lor sunt de calitate si daca ati folosit vreodata. Acesta ii linkul http://am-hi-co.com/ . Va rog sa-mi raspundeti cat mai curand. Va multumesc anticipat!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat icon-reclamatii2.gif
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-20    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont BasicGabi1
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Tue Dec 07, 2010 1:42 am

MesajTrimis: Fri Feb 10, 2012 2:43 am    Titlul subiectului: Re: Am o intrebare :)  Raspunde cu citat (quote)

mihaita88 a scris:
Tot am auzit de aceste droguri legale si m-au facut foarte curios. Asa ca am cautat pe google sa vd ce pot gasii si am dat de o companie pe numa Am-Hi-Co. Vreau doar sa stiu daca produsele lor sunt de calitate si daca ati folosit vreodata. Acesta ii linkul http://am-hi-co.com/ . Va rog sa-mi raspundeti cat mai curand. Va multumesc anticipat!

Din curiozitate incep toti si ajung RAU !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj icon-reclamatii2.gif
Cont BasicDaniCris
De abia sosit..
De abia sosit..

Data inscrierii: Fri Feb 10, 2012 9:54 pm

MesajTrimis: Fri Feb 10, 2012 11:57 pm    Titlul subiectului: Recomandare  Raspunde cu citat (quote)

Produsele de pe http://am-hi-co.com/ sunt foarte bune, am comandat de mai multe ori si sunt chiar ok, chiar merita si sunt foarte seriosi can vine vorba de comanda. Cele mai bune produse sun black mamba, atomic bomb etc. (incense blends, in general). Astea imi plac mie.
Succes.

Sus
Cont Basicserraphym
Top contributor
Top contributor

Data inscrierii: Sun Jun 22, 2008 1:30 pm

MesajTrimis: Sat Feb 11, 2012 2:19 am    Titlul subiectului:  Raspunde cu citat (quote)

bai baieti sunt legale in USA nu in RO ...aveti grija poate fa asteapta pe la fan curier nenea gabor Very Happy

<<Men>>

"Nu banii schimba omul...
Dorinta de a-i avea si teama de a nu'i pierde!" Tel:telefon07XX[Login/Inregistrare pt nr de tel]
Sus
Cont Silveradvertisements
Normal contributor

Date inscrierii:Thu Jun 07, 2007 9:22 am

Trimis: 2012-05-20    Titlul subiectului: ...

Sus
Cont BasicAllex
Normal contributor
Normal contributor

Data inscrierii: Fri Mar 04, 2011 7:26 am

MesajTrimis: Mon Feb 13, 2012 3:30 pm    Titlul subiectului: Re: Recomandare  Raspunde cu citat (quote)

DaniCris a scris:
Astea imi plac mie.

Posteaza aici o poza cu tine pt. a descuraja consumul drogurilor de catre elevii de liceu!

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum e-Iasi.com -> Iasi Online Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Instaleaza Firefox search bar.

Director web gratuit :. DreptOnline :. Inchiriei Iasi :. Articole/Portal :. E-Iasi :. Parteneri e-Iasi
Vizitatori: